• Mas Miravall
  • Les nits a Miravall
  • El mas del lleure
El mas del lleure

JUNEDA


Adreça: partida Miravall s/n, Juneda. A 3,5 km del municipi.
Telèfon: 973 15 06 50
Web: www.miravall.cat  |    |   @Casa_Miravall
Email: info@miravall.cat
Places: 63


Els més de 130.000 m2 de la casa de colònies de Miravall, situada enmig d'arbredes i camps de conreu, conformen un espai ideal per a tot tipus de trobades, estades i celebracions en un entorn rural. A més de la masia, totalment restaurada i amb tres sales polivalents i una capella, el conjunt el complementen una petita granja, camp de futbol, pista de bàsquet, pista de tir amb arc, piscina, zona infantil, zona de pícnic, circuit d'olors, camp de paintball, bosquet i terrenys d'acampada.

Jornades de grups, trobades d'empresa, turisme familiar, comiats de solter, celebracions de casaments, comunions, batejos, etc, trobaran a Miravall un centre on dur a terme les seves activitats de manera tranquil·la i amb gaudint d'un tracte familiar. Situat en un indret apartat, dins del triangle que formen els municipis de Juneda, Castelldans i les Borges, està, al mateix temps, perfectament comunicat per camins. Un dels que hi passa és el GR-3, de la xarxa de senders excursionistes de gran recorregut de Catalunya.

En funció de les necessitats del visitant, el personal de Miravall s'adapta a tot: disseny de sales, música, muntatge o espais. A banda de les instal·lacions i l'allotjament a baix cost, les estades a Miravall inclouen tant l'opció de dret a cuina com les de pensió.


QUI SOM
Un equip coordinat per gent jove, de la zona, amb experiència en el sector del lleure i de l'educació. El Jordi, mestre, el Filo, ramader i el Jaume, monitor de colònies, compten també amb un equip de col·laboradors format per professionals del món del lleure i l'educació, així com el personal de cuina, neteja i manteniment que treballa per tal que tot funcioni correctament i l'estada sigui el més agradable possible.
DESTACAT

El mas de Miravall és un casal construït el 1763 i que pertanyia antigament al monestir-abadia de Montserrat. El formen un grup d'edificacions de pedra centrat per la capella de Sant Miquel, amb una façana amb elements renaixentistes. El mas es troba a la zona on el regadiu del Canal d'Urgell deixa pas al típic paisatge de secà garriguenc. Des del complex es contemplen aquests contrastos i la vista s'allarga fins al Prepirineu i Pirineu.

TARIFES

  Per determinar
  RESERVES: www.miravall.cat/reserves

LES NITS DE MIRAVALL
Nascudes l'estiu de 2011 com a espai d'expressió cultural a l'aire lliure, la proposta s'ha ampliat també als mesos d'entre setembre i maig. S'hi programen espectacles reconeguts i per a tots els gustos i públics, pensats com a paquet amb actuació musical o escènica i sopar. + Programació


50.000 m2 DE PAINTBALL
Una de les activitats estrella de Miravall és el paintball, joc de supervivència que genera fortes emocions i descàrrega d'adrenalina. Les tres pistes amb què compta, d'uns 50.000 m2 en conjunt, són el camp més gran de la província per a aquesta activitat, que es pot dur a terme de manera independent, sense necessitat de fer ús d'altres serveis com cuina o allotjament.

Situació