• Cal Pastor, allotjament rural de la Pobla de Cérvoles
  • Cal Pastor, allotjament rural de la Pobla de Cérvoles
  • Cal Pastor, allotjament rural de la Pobla de Cérvoles
Casa Rural

LA POBLA DE CÉRVOLES

Adreça: C. de les Roques, 7 · 25471 La Pobla de Cérvoles
Telèfon: 973 29 07 21  |  659 659 578  |  606 590 506
Web: www.calpastor.cat
Email: calpastor@calpastor.cat
Places: 10 persones


Inaugurada l'any 2004, l'antiga casa del pastor dels ramats del cal Cabré ha estat reformada respectant els elements de construcció original i cuidant la confortabilitat en totes les seves estances. És oberta tots els dies de l'any i compta amb un total de cinc habitacions dobles amb bany. A banda de les habitacions, Cal Pastor ofereix servei de menjador amb cuina tradicional elaborada; disposa d'espais comuns com la sala de la llar de foc, una sala de jocs i una biblioteca on passar estones de lectura. Els clients tenen accés també al jardí exterior i a la piscina climatitzada amb plaques solars, cosa que permet el seu ús al llarg de pràcticament vuit mesos a l'any.

Situada a 660m d'altitud, als peus de la Serra de la Llena que separa les comarques de les Garrigues, de la Conca de Barberà i el Priorat, és un punt ideal des del qual descobrir l'entorn, practicar el senderisme i conèixer els conreus de l'oli i el vi, especialment actiu en aquesta part meridional i muntanyosa de la comarca. En aquest sentit, Cal Pastor no es limita a acollir hostes, sinó que va més enllà. El seu propietari, l'Anton, és el guia més indicat per recórrer els racons del municipi, entrar a l'església o visitar l'Ecomuseu. Durant els mesos d'hivern us pot portar a collir olives i a veure el procés de producció de l'oli a la cooperativa. A l'estiu, Cal Pastor organitza audicions musicals complementades amb tast de vins locals. També organitzen tallers de cuina, de fer sabó, de salut.


QUI SOM
L'Anton Bundó i la Carme Dalmau és el matrimoni que està al capdavant de Cal Pastor, casa rural de 3 espigues (gran confort). Ella cuina i ofereix tallers diversos i tractaments d'oleoteràpia i vinoteràpia. Ell fa de guia de la zona i descobreix als hostes l'entorn i la seva història. Estan compromesos en la sostenibilitat i en la compra de productes locals. Produeixen oli de gran qualitat de la seva pròpia finca.


DESTACAT

Pregunteu-los el que vulgueu i us ho respondran. Més enllà de l'allotjament i la restauració, Cal Pastor és com el punt d'informació turística de la Pobla i les Garrigues en general. En destaca la piscina climatitzada, l'entorn muntanyós i la possibilitat de portar-hi animals, cavalls inclosos.


TARIFES

  Habitació + esmorzar: 40€*
  Mitja pensió: 55€*
  Pensió completa: 69€*
    * Descomptes per més de 2 nits