• Tast de vins a La Bodega de les Borges Blanques
  • Vermut de festa major a La Bodega de les Borges Blanques
  • Tots els vins de les Garrigues i molts altres a La Bodega de les Borges Blanques
  • Obrint vi a La Bodega de les Borges Blanques
Bodega

LES BORGES BLANQUES

Adreça: La Capella, 17 · 25400 Les Borges Blanques
Telèfon: 973 14 03 95
Web: www.labodegaborges.cat
Email: labodega@labodegaborges.cat


Tots els vins de les Garrigues són a La Bodega, al costat de més de 200 referències de vins de Catalunya i alguns de la resta de la Península. La proximitat és la bandera d'aquest establiment, situat a una de les entrades al nucli històric de les Borges Blanques. Proximitat del producte -i si pot ser ecològic, millor- i proximitat amb l'entorn cultural i humà, perquè des d'un bon inici, el local duu a terme i col·labora en diverses iniciatives que van més enllà del vessant estrictament comercial, com tastos guiats, xerrades, presentacions de llibres, tallers -com l'anual de ratafia- o sessions musicals. Des del 2016, a més, l'establiment és l'impulsor de Vi6, la primera mostra de tots els vins de les Garrigues, de la qual la primera edició va ser a principis de juny.

La Bodega ha revitalitzat el costum del vermut, especialment els caps de setmana, quan la seva terrassa assolellada s'omple de gent de totes les edats per fer-la petar degustant algun dels vins de la setmana que se serveixen a copes -algun dels oberts sempre és de la comarca-, amb vermut a doll o amb cerveses artesanes, acompanyat de bons formatges o tot tipus de combinats d'aperitiu i productes propis de la tradició vermutaire.

En funció de l'època de l'any, a La Bodega podeu trobar tot allò necessari per elaborar ratafia, per fer calçotades -amb els calçots recent fets i tot-, per regalar lots de Nadal, per fer panellets, etc; i, durant tot l'any, a part de l'indubtable protagonisme del vi, també trobareu conserves, caves, gins i destil·lats, olis de qualitat, xocolates o fruits secs, per citar-ne alguns.


QUI SOM
El març de 2013, just l'endemà que tanqués la històrica bodega de les Borges Blanques, les germanes Farré van agafar-ne el relleu a només uns metres de distància, amb la idea de mantenir l'oferta de vins i licors a doll, així com queviures pròpies de bodega i adaptant l'esperit del local als nous temps.


DESTACAT

L'únic establiment de la zona on trobareu tots els vins de les Garrigues, totes les referències dels sis cellers que hi ha a la comarca.


HORARIS

  Dilluns-dissabte: 9.30h – 13.30h / 17.30h – 20.30h (estiu) / 17h – 20h (hivern)
  Diumenge: 12h - 14.30h